MTK: Torghellét a mentalitása kiemeli a mezőnyből - Kanta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.14. 08:01
A Digi Sport Reggeli Start című műsorában az MTK labdarúgócsapatának csapatkapitánya, Kanta József beszélt a kék-fehérek jó tavaszi szezonkezdéséről. Mint ismeretes az együttes idén tétmeccsen még veretlen, néhány napon belül a bajnokságban a Ferencvárost, a Magyar Kupában a Győri ETO-t is megverte.

„Egész télen azt sulykoltuk mindenkibe, hogy még egyszer nem történhet meg az, hogy kiesünk az NB I-ből. Ezért a klub is mindent megtett az átigazolások terén, rutinos játékosok érkeztek Torghelle Sándor és Vass Ádám személyében” – árulta el a tavaszi sikeres szereplés egyik kulcsát Kanta József.

A középpályás külön is kitért a két új játékosra, illetve beszélt a Torghellével alkotott párosukról. Az elmúlt két meccsen a Ferencváros és az MTK ellen mindketten gólt szereztek, és gólpasszokat is adtak egymásnak.

„Torghellével egyre jobban összeegyezünk. Meg kellett szoknom a mozgásait, de ehhez volt elég időnk a hosszú felkészülés alatt. Úgy vélem, őt a megalkuvást nem tűrő profi hozzáállása kiemeli a magyar mezőnyből. Ugyanakkor Vass Ádámon is látszik, hogy megvan benne a rutin és hatalmas erősítést jelenthet” – fogalmazott Kanta, aki szerint az erősítéseknek köszönhetően elérhető a fő cél, az NB I-ben maradás, ugyanakkor a Magyar Kupában még további meglepetéseket is szerezhetnek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik