Futsal: a fináléba kerülés a tét a Magyar Kupában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.08. 11:17
Szombaton rendezik a futsal Magyar Kupa négyes döntőjét Berettyóújfaluban. A Rába ETO a Veszprémmel (14.30 órakor), a házigazda pedig a MAFC ellen (17 órakor) mérkőzik a fináléba kerülésért. A döntő vasárnap lesz, 13.30 órakor élőben közvetíti a Sport2.

Az NB I-es alapszakaszban az idén a szakág Bajnokok Ligájában is szerepelő Rába ETO végzett az élen, nagyon magabiztosan, 19 győzelemmel és csupán egyetlen döntetlennel, míg szombati ellenfele, a Veszprém harmadik lett. A másik párosításban is nagy csata várható, a Berettyóújfalu a második, a MAFC a hatodik helyen zárt.

Ami az esélyeket illeti: a Rába ETO kerete lényegesen rutinosabb, erősebb, mint a Veszprémé, elég Lódi Tamás vagy Harnisch Ákos nevét említeni, vagyis óriási meglepetés lenne, ha nem a győriek jutnának a fináléba. Kiélezettebb párharcra van kilátás a másik párosításban; a Berettyóújfalu mellett szólhat, hogy minden valószínűség szerint telt ház lesz a csarnokban.

S nem csupán ez a négy csapat mérkőzik meg, hanem rajtuk kívül a női és a férfi ligaválogatott, az U11-es regionális kölyökválogatott és az öregfiúk válogatottja is pályára lép.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik