KTE: a volt liverpoolira szükség van, a zimbabweiekre nincs

Vágólapra másolva!
2014.01.28. 12:26
A KTE-Phoenix Mecano labdarúgócsapata az elmúlt héten több játékost is tesztelt, az ő sorsukról, illetve a keretben várható további változásokról Bekő Balázs vezetőedzőt kérdeztük.

„Eisenberger Tamás még itt van, és szeretném is, hogy maradjon, javasoltam a szerződtetését. Ugyanez a helyzet Simon András esetében is. A zimbabwei próbajátékosok viszont már nincsenek itt, nem szerződtetjük őket” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére Bekő Balázs, a Kecskeméti TE vezetőedzője.Bekő Balázs, a Kecskeméti TE vezetőedzője.

A 19 éves Eisenberger Tamás korábban játszott Pakson, Felcsúton, a Vasasban és a III. Kerületben is, jelenleg az NB III-as Bölcske csatára, az MLSZ adatbázisa szerint ebben a szezonban tíz bajnokin nyolc gólt szerzett, ha sikerül megegyeznie a kecskeméti vezetőkkel és aláír a KTE-hez, akkor tavasszal már az NB I-ben gyarapíthatja találatai számát. A korábban a Liverpool tartalékcsapatában pallérozódó, U20-as válogatott Simon András a Győr játékosa, ha az ő ügyében is egyezség születik, akkor várhatóan kölcsönbe igazol Kecskemétre.

Arról múlt héten számoltunk be, hogy Bekő Balázs két zimbabwei játékost tesztelhet, Kenneth Bulajit és Patmore Sherenit, de a jelek szerint a két magyar fiatallal ellentétben ők nem tudták meggyőzni a vezetőedzőt, ezért már távoztak is.

A szakember kérdésünkre elmondta, egyelőre nem tud arról, hogy lesznek-e újabb próbálkozó játékosok, és ha igen, mikor. Ugyanakkor azt is kifejtette, hogy a korábban a távozók közé sorolt montenegrói Borisz Bulajics jó eséllyel marad a klubnál, és most úgy tűnik, a brazil Leo esetében is az a valószínűbb, hogy Kecskeméten folytatja a pályafutását a tavaszi szezonban. Bekő kérdésünkre azt is megjegyezte, a klubbal hírbe hozott Egerszegi Tamás érkezéséről nem tud, az újpesti középpályás nincs képben Kecskeméten.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KTE-PHOENIX MECANÓNÁL
Érkezők: Vukasin Polekszics (montenegrói, Debreceni VSC – kölcsönbe)

Távozott/távozhat: Antal Botond (Kaposvár), Christian Ebala (kameruni, ?), Koszó Balázs (?), Mogyorósi József (FC Ajka),Sidoine Oussou (benini, Valerenga – Norvégia, kölcsönből vissza), Pato (guineai, JK Tammeka Tartu – észt, ?), Rajczi Péter (Mezőkövesd)

Kiszemeltek: Eisenberger Tamás (próbajáték, legutóbb Bölcske), Simon András (Győri ETO FC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik