NB I: A szív és az akarat megvolt, csak az ész hiányzott - Véber

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.06. 21:32
A labdarúgó NB I 17. fordulójának nyitó mérkőzésén a Mezőkövesd 2–2-es döntetlent játszott a DVSC-Teva ellen. A hazaiak vezetőedzője, Véber György szerint pont az ész hiányzott a csapatából, de hozzáállásuknak köszönhetően értékes pontot szereztek, míg a vendégek szakvezetője, Kondás Elemér szerint 2–0-s vezetésük után nem adhatnak az ellenfélnek ilyen lehetőségeket, mert ez megbosszulja magát.

„A döntetlenhez a szív és az akarat segített hozzá minket, csak pont az ész hiányzott. Jobb csapat ellen játszottunk, így meg kellett gondolnunk, hogy milyen formában kezdjük a mérkőzést. Az észnél arra gondoltam, hogy konkrét feladatok vannak a pontrúgásoknál is, például az, hogy kinek hol kell a kontráknál védekezni. Ez azonban a második kapott gólunknál nem volt meg, egy óriási védelmi hiba következménye volt a debreceniek találata. Ezután lépett be a szív és az akarat, hogy kétgólos hátrányból fel tudtunk állni, és nagyon értékes pontot tudtunk szerezni” – nyilatkozta a Duna Televíziónak a hazaiak vezetőedzője, Véber György.Véber György.

„Vezettünk, az történt a mérkőzésen, amit akartunk, aztán pedig adunk egy ilyen tizenegyest az ellenfélnek, meg adunk egy ilyen lehetőséget, hogy kiegyenlítsenek. Mindkét csapat tette a dolgát, küzdöttek becsülettel. Ott volt a lehetőségünk kétgólos előnynél, hogy eldöntsük a mérkőzést, amikor Szakály Peti levitte a labdát az alapvonalra, és bent csak érkezni kellett volna – de úgy gondolom, jól játszottak a fiúk, csak a hazai együttesnek nem szabad ilyen lehetőségeket adni. Összességében gratulálok a csapatnak, szép őszt produkáltunk, és minden pontot meg kell becsülni” – értékelte a mérkőzést Kondás Elemér.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik