Haladás: megoperálták Rózsa Dániel jobb térdét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.15. 10:13
Csütörtökön megoperálták Rózsa Dániel jobb térdét, így a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás kapusa legkorábban hat hét múlva edzhet újra, vagyis a január elején kezdődő felkészülést nélküle kezdi a szombathelyi együttes.

A Haladás labdarúgója régóta tervezte az úgynevezett porctisztítást, és az orvosok sem tartották ajánlatosnak a műtét további halasztását. A klub vezetői egyébiránt kapus szerződtetését tervezik, mivel Rózsa Dániel mellett Mursits Roland is sérült, csakhogy a 22 esztendős játékos keresztszalag-szakadása miatt vélhetően nem hat hetet, hanem hat hónapot kénytelen kihagyni.

„Jobban motivál, ha muszáj megküzdenem a posztért. Nem hinném, hogy bérelt helyem lett volna ősszel a kezdőcsapatban, de tény, a nyáron Gőcze Gergő eligazolt Pécsre, így könnyebb dolgom volt. Ugyanakkor Mursits Roland is remek kapus, de ha most felépülök, egyelőre egyedül leszek a posztomon a keretben, ezért aztán elkerülhetetlen, hogy új játékost szerződtessenek a vezetők” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Rózsa Dániel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik