NB I: Végig harcoltunk, reális döntetlen született - Garami

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.09. 22:19
Az MTK szakmai igazgatója, Garami József szerint reális döntetlen született a Honvéd elleni NB I-es bajnoki meccsen. A szakember az első félidőben nem volt elégedett a kék-fehérek játékával, ezután azonban a „gyerekek” jól megoldották a feladatukat.

„Batik megsérült, elég csúnyán, de nem voltam megelégedve a támadójátékunkban mutatott teljesítménnyel, s ezért is cseréltem kettőt a szünetben. Jobbat vártam. A második félidőben volt is mozgás, végig jó iramú mérkőzésen itt is, ott is ott voltak lehetőségek, elég kemény küzdelem volt. Végig harcoltunk, reális döntetlen született. Jó csapat a Honvéd, szervezetten, határozottan futballozik, sok jó játékossal. A gyerekek jól megoldották a feladatot, sajnos, elaludtunk a kapott gólnál” – mondta Garami József, az MTK szakmai igazgatója a Sport Tv-nek.Garami József, az MTK szakmai igazgatója a Sport Tv-nek.

Kanta József elmondta, találatánál gondolt arra, hogy győztes gólt szerzett, de aztán ismét előjött a csapat idén tapasztalható betegsége.

„A nyolcvanharmadik percben sikerült gólt szereznem, akkor úgy gondoltam, hogy egygólos mérkőzésen. Nagyon nehéz erre mit mondani, hogy egy percre rá mi is gólt kapunk. Ez az eddigi szezonunkat hűen mutatja, hogy begyötrünk egy gólt, de nem tudjuk megtartani az előnyünket. Pedig nagyon fontos lett volna a három pont. Hajtós, küzdelmes meccs volt, viszonylag kevesebb helyzettel. Én úgy éreztem, hogy nekünk voltak nagyobb lehetőségeink. Beszéltük, hogy türelmesek legyünk, stabilak, bármikor lehet gólt szerezni. Ez meg is történt, de nem tudtuk megtartani az előnyt” – mondta Kanta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik