MTK: marad az ikon - Kanta József hosszabbított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.24. 16:06
null
Kanta József 2015 nyaráig hosszabbított az MTK-val. (Fotó: mtkhungaria.hu)
Az MTK labdarúgócsapata hivatalos honlapján adta hírül, hogy a klub szerződést hosszabbított a 29 éves irányítóval, Kanta Józseffel, akinek a jövő nyáron járt volna le a megállapodása.

„A lehető legjobb hír az Újpest elleni pénteki bajnoki rangadó előtt: Kanta József meghosszabbította szerződését klubunkkal, és továbbra is csapatunkat erősíti. Az új kontraktust csütörtökön írta alá csapatkapitányunk és Domonyai László vezérigazgató” – írja az mtkhungaria.hu.

„Kanta Józsi az egyik legjobb magyar labdarúgó, akit az ellenfelek szurkolói is maximálisan elismernek – hangsúlyozta a klub honlapjának Domonyai László. – Klubikon, mert mára az MTK és a Sándor Károly Akadémia is összeforrt a nevével, és példakép, aki az egyre fiatalabb tehetségeket is képes győzelemre vezetni. Örülök, hogy a megállapodásunk szerint Kanta József neve még hosszú évekig egyet jelent az MTK-val."

A klub Facebook-oldalának beszámolója szerint Kanta 2015-ig írt alá, vagyis egy évvel hosszabbította meg jövő nyáron lejáró kontraktusát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik