PMFC: „A megoldást kell megtalálni, nem a kifogást”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.16. 17:59
Mohl Dávid, a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC bal oldali védője szerint nincs olyan csapat, akit ne lehetne megverni, így a Győri ETO ellen is van esélyük. A középpályásként is bevethető futballista nem keres kifogásokat, ugyanis három vereség után csak a győzelem lehet a megoldás.  

„Nem fog problémát okozni az, hogy várhatóan balhátvéd poszton fogok játszani, hiszen pályafutásom kilencven százalékát ott játszottam. Természetesen játszottam előtte középpályást, ami azért jobb, mert gólt lőni mindig is jobb érzés. Gyűlölök veszíteni, főleg úgy, hogy az első mérkőzésen nem is tudtam játszani egy visszatérő sérülés miatt. Fáj még kissé a térdem, ezt el kell mondjam, de szerencsére ez nem fog megakadályozni a mostani játékban. Utána viszont a második meccsen egy piros lapot összeszedtem, mondhatjuk azt, hogy hibáztam. Igazából nem úgy történt a rajt, ahogy elterveztem, de ha már ilyen rosszul kezdődött, akkor bízom benne, hogy jobb lesz a folytatás. Akár már mostani a hétvégén, mert nincsen olyan csapat, akit nem lehet megverni. Azt hiszem, hogy itt a megoldást kell megtalálni és nem a kifogást" – nyilatkozta Mohl Dávid a pmfc.hu-nak.Mohl Dávid a pmfc.hu-nak.

„Az első mérkőzésen kifejezetten jól játszott a csapat. Én kintről néztem meg a mérkőzést és utána közösen megnéztük videón. Ezek után azt mondta, hogy sírni tudnék, mert egy ilyen mérkőzést el tudtunk bukni. Ez egy óriási ajándék volt a Ferencvárosnak. A második meccs az úgy alakult ahogy. Nem azt mondom, hogy a Paks kifejezetten jól játszott, inkább mi játszottunk gyengébben. A harmadik mérkőzést pedig mindenki tudja, hogy miért alakult így. Ezek miatt van a csapatban egyfajta hiányérzet, ami nekünk játékosoknak nehéz is valamilyen szinten. Abból kell profitálnunk, hogy szombaton jön a Győr és ha ellenük tudunk egy jó játékot produkálni és a helyzeteinket berúgjuk, akkor nem lehet probléma a folytatásban" – tette hozzá a 28 éves ballábas játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik