KTE: Akarnok típus vagyok, de jó értelemben - Bekő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.26. 09:12
Bekő Balázs, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE újonnan kinevezett vezetőedzője saját magát akarnok típusúnak tartja, de jó értelemben. Számára nem számít, hogy fiatal vagy öreg egy játékos, csak a teljesítmény érdekli.

„Akarnok vagyok, de jó értelemben. Szeretem a jó hangulatot, a gépiességet egyáltalán nem, de a szakmában nem ismerek tréfát. Ha valamit csinálunk, akkor azt csináljuk jól, és tegyünk azért, hogy minél jobb legyen, mert csak úgy van értelme. Az eredmény persze már nemcsak ezen múlik, de a tét ellenére ez mégiscsak játék” – nyilatkozta a KTE-Phoenix Mecano új vezetőedzője, Bekő Balázs a klub hivatalos oldalának.Bekő Balázs a klub hivatalos oldalának.

„Ha a fiatal edzők helyzete korábban téma volt, akkor én is sokszor arról panaszkodtam, hogy értem én, hogy esetleg nincs tapasztalatuk, de esély nélkül nem is tudják megszerezni azt, ki sem tud derülni, hogy van-e tehetségük hozzá. Értem a másik oldalt is persze, hiszen ez nem babazsúr, itt komoly tétre mennek a dolgok, de nagy bátorságnak és hitnek érzem azt, hogy Kecskeméten ez a trend. Én a játékosokkal is így vagyok, nálam nem számít, hogy valaki fiatal vagy öreg. Ha jól dolgozik, jó dolgokat csinál, akkor a harmincöt-harminchat éves játékos sem öreg” – tette hozzá a 41 éves szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik