Lombard: Szűcsöt nem érdeklik a siófoki motivációs eszközök

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.23. 21:56
A kiesés elkerülése szempontjából játszik sorsdöntő meccset péntek este a Lombard és a Siófok az NB I 29. fordulójában. Szűcs Lajos nem foglalkozik a siófoki motivációs eszközökkel, és nem gondol másra, csak a győzelemre.

„Fontos találkozót játszunk pénteken este a Siófok ellen – mondta a csapat hivatalos honlapjának Szűcs Lajos. – Ettől függetlenül úgy készülünk a találkozóra, hogy a bajnoki pontokat itthon akarjuk tartani. Csakis a győzelemre játszunk, úgy gondolom, hogy hazai pályán a dobogós helyen lévő együttesek ellen sikerült jó eredményt elérni. Nem tudok más eredményt elképzelni, mint Lombard győzelmet!"

Arra a kérdésre, hogy mit szól ahhoz a motivációs módszerhez, hogy a Siófok öltözőjében a játékosok előtt számolták meg a bennmaradásért járó prémiumot Szűcs Lajos határozottan és lényegretörően felelt.

„Az, hogy a siófokiak milyen eszközökkel motiválják a csapatot, az engem nem érdekel. Mi játsszuk a saját játékunkat, csak magunkkal foglalkozunk, alkalmazkodjon hozzánk a Siófok, hiszen mi vezetünk öt ponttal és mi játszunk hazai pályán."

Ha a Siófok nem tudni nyerni, akkor biztosan búcsúzik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik