Haladás: a tulajdonosok nem csak Artnerban látják a hibát

Vágólapra másolva!
2012.11.04. 13:25
Artner Tamás, az élvonalbeli Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzője a szombati, Lombard Pápa elleni 1–0-s vereséget követően vetette fel, hogy ha ő az oka az eredménytelenségnek, kész lemondani posztjáról. A szombathelyiek tulajdonosi köre azonban nem kapkodná el a döntést.

„Tamás a meccs utánjelezte, ha úgy látjuk, benne van a hiba, felajánlja lemondását. Mondtamneki, aludjon rá egyet, gondolja végig az egészet, a magam részéről azt kértem,folytassa továbba munkát. Hétfő délután egy, kedden két edzésünk van, kértem, hogy a csapattal együtt készüljön nyugodtan az Újpest és a Honvéd elleni meccsre.Egyelőrenem beszéltem valamennyi tulajdonossal, ígytaggyűlést sem hívtam össze.Nem szerencsés helyzet, amiben vagyunk, ez tény, és muszájmielőbb megoldanunk. Nekem is fájó volt a tegnapi vereség, hiába játszottunk nagy fölényben a kiállítás után, nem volt helyzetünk” –fogalmazott Tóth Miklós ügyvezető igazgató a klub hivatalos oldalának.Tóth Miklós ügyvezető igazgató a klub hivatalos oldalának.

„Még nem beszéltem tulajdonostársaimmal, de úgy gondolom, a jövő hét elején velük együtt és Tamással közösen leülünk megbeszélni a dolgokat. Jelen pillanatban Artner Tamás a Haladás vezetőedzője, úgyhogy hétfőn értelemszerűen ő tartja az edzést” – mondta Illés Béla kisebbségi tulajdonos, sportigazgató.

„Fölösleges elkapkodni a dolgokat, nem biztos, hogy Tamás a hibás, nem biztos, hogy egy edzőváltás megoldja problémáinkat. Véleményem szerint ugyanis elsősorban a játékosokkal kellene elbeszélgetni. Remélem, a jövő héten leülünk a tulajdonostársakkal” – jelezte Séllei Árpád, a másik kisebbségi tulajdonos, a Haladás Marketing Kft. ügyvezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik