DVSC: Szakály és Mészáros is bekapcsolódik a felkészülésbe

Vágólapra másolva!
2012.11.20. 13:08
A keddi tréningen Szakály Péter, Mészáros Norbert, Nagy Zoltán és Korhut Mihály is bekapcsolódik a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva felkészülésébe. A játékosok sérülésüket követően végezhetnek ismét teljes értékű edzésmunkát – adta hírül a dvsc.hu.

A szombati DVSC-Teva–MTK mérkőzésen (0–2) három debreceni játékos is megsérült, és közülük Korhut Mihály ma már a csapattal edz, Pölöskey Péter azonban még csak futómunkát végezhet. Kulcsár Tamás hétfőn MRI-vizsgálaton járt, ahol kiderült, hogy combközelítőizom-húzódást szenvedett. Ha minden a tervek szerint alakul, a jövő hét elején fokozatosan bekapcsolódik az együttes munkájába, addig konditeremben készül, és úszni jár.

A ma délutáni gyakorláson már részt vesz Nagy Zoltán, aki még a Ferencváros elleni bajnokin húzódott meg, és felépült a gerincsérüléséből Szakály Péter is. Továbbá a debreceniek magyar válogatott középhátvédje, Mészáros Norbert is elkezdi ma a csapattal a munkát.

Az augusztusban bokaszalag-szakadást szenvedő Máté Péter már egyre több gyakorlatot végez el a társakkal, csak az egymási elleni játékban nem vesz részt. A térdszalagszakadás után lábadozó Farkas Balázs és Nenad Novakovics ugyancsak jól halad a rehabilitációjával, mint ahogy Roguy Meyé is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik