KTE: Sok próbajátékos nulla fizikai állapotban jön - Török

Vágólapra másolva!
2012.07.02. 18:40
Török Lászlót, a labdarúgó NB I-ben szereplő KTE szakmai igazgatóját nem lepte meg csapata gyengébb szereplése az MTK elleni (5–1-es vereség) felkészülési találkozón, viszont nem érti, hogy néhány próbajátékos miért „nulla fizikai állapotban” érkezik.

„Az lett volna furcsa, ha pörög a csapatom" – kezdte nyilatkozatát a Kecskemét szakmai igazgatója a kesport.hu oldalán.kesport.hu oldalán.

A KTE még nem tart ott, mint az Európa-liga-selejtezőre készülő MTK, ráadásul több hiányzó – Vladan Szavics, Bori Gábor, Antal Botond, Gyagya Attila, Sindou Dosso és Mohl Dávid is hiányzott szombaton – is nehezíti a csapat felkészülését.

„Mindannyian sérüléssel bajlódnak, vagy éppen felépülőben vannak. Bízom benne, hogy Szavics hétfőtől már bekapcsolódik a munkába. Mikroizom-szakadás keletkezett a combjában, kicsit pihennie kell. Nagy kincs ő nekünk, féltjük, nem szeretnénk, ha kidőlne a sorból" – tette hozzá a szakvezető.

A szakember arról is beszélt, miért váltak meg a szerb Dusan Dunjic próbajátékostól.

„Egy szélső bekktől elvárható, hogy egy félidő alatt négyszer-ötször felfusson a támadásokkal. Dusan Dunjics erre nem volt képes, nincs megfelelő fizikai állapotban. Jellemző egyébként, hogy nagyon sok labdarúgó – magyarok és külföldiek egyaránt – elindul úgy próbajátékra, hogy nulla fizikai állapotban van" – vélekedett a most már Pro-licenccel is rendelkező szakmai igazgató, Török László.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik