Haladás: kedden már a csapattal edz az exújpesti védő

Vágólapra másolva!
2012.07.16. 18:24
Továbbra sincs egyezség Fehér Zoltán ügyében a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás és a szintén élvonalbeli Győri ETO között, és mivel sérülések is gyengítik a szombathelyiek hátsó alakzatát, egy védőre még mindenképpen szüksége lenne Artner Tamás vezetőedzőnek. A kiszemelt Dvorschák Gábor kedden már a csapattal készül.

„A szombati edzőmeccsen Jagodics Márk vélhetően részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, egyelőre akkorára duzzadt a bokája, hogy nem látni pontosan, mi a baj. Körülbelül két hét pihenő vár rá. Tóth Péter, Korolovszky Gábor is sérült, Devecseri Szilárd pedig kedden egy nagykanizsai specialistához utazik, aki megvizsgálja a sérvét - ha minden igaz, nyitott sérvkapuja van, ez okozza a problémát" – kezdte sorolni a problémákat Artner Tamás vezetőedző.

„Elől ugyan jól nézünk ki, de a hátsó alakzatra ráférne az erősítés, ezért is érkezik kedd délelőtt Dvorschák Gábor, a hátvéd szeretne a Haladásban futballozni. Majd meglátjuk, hogy alakul a sorsa, hiszen Fehér Zoltán is képben van, vezetőink ma is tárgyalnak a győriekkel. Örülnék, ha kettőjük közül legalább az egyiket le tudnánk igazolni. Szóba került a vasasos védő, Katona Máté is, ám a futballista engedéllyel Pécsett edz, és miután ő az angyalföldi gárda legpiacképesebb futballistája, így számunkra megfizethetetlen" – nyilatkozta a szakember a haladas.hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik