DVSC: Az öcsém a jövő embere lehetne Debrecenben - Szakály Péter

Vágólapra másolva!
2012.07.03. 16:22
Szakály Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő, bajnoki címvédő DVSC-Teva csapatkapitánya nyilatkozott öccséről, a BL-elvárásokról, a válogatottbeli bemutatkozásról, és beszélt a jövőjéről is.

„Egervári Sándor szövetségi kapitányt többször támadták, hogy csak a külföldön játszókra számít, az NB I-ből nem nagyon válogat be senkit, de bebizonyosodott, ez nem így van. Nagyon jó ellenfelek ellen léphettem pályára, hiszen a csehek és az írek is ott voltak az Európa-bajnokságon. Óriási fegyvertény, hogy előbbi gárdát legyőztük idegenben, míg az írek ellen ha szerencsénk van, nyerhettünk volna a döntetlen helyett″ – nyilatkozta Szakály Péter a Hajdú-Bihari Naplónak adott interjúban. Szakály Péter a Hajdú-Bihari Naplónak adott interjúban.

A folytatásban a debreceniek csapatkapitányát a BL-szereplésről kérdezték.

„Az elmúlt szezonban elért eredmények, a mutatott játék és a gárda erőssége bizakodásra adhat okot a BL-selejtezőben, s ugyebár az a legnagyobb erősítés, ha egy csapat együtt marad. Ha egy-két minőségi játékost is sikerül igazolnunk, akkor még erősebbek lehetünk a nemzetközi porondon. A nagy siker a BL-csoportkör lenne, de én nem lennék elégedetlen akkor sem, ha az Európa-ligában folytathatnánk az ősszel″ – fogalmazott a középpályás, aki öccsére, Szakály Dénesre is kitért, aki jelenleg Debrecenben edz.

„Remek érzés lenne, ha csapattársak lennénk, mint annak idején Kaposváron. Dénes jelen pillanatban a Videoton játékosa, de szabadlistára került. Szima Gábor, a DVSC első embere rákérdezett, mi a helyzet vele, és a két klubelnök megegyezett abban, hogy a Loki edzéslehetőséget biztosít a számára. Nem szeretném, ha elkallódna, ezért örülök, hogy most jó helyen van. Ha esetleg a DVSC-be igazolna, a jövő embere lehetne Debrecenben″ – fogalmazott a középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik