Haladás: két játékost is igazolna még Artner

Vágólapra másolva!
2012.06.25. 18:21
Artner Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője mindenképpen szeretne még egy védőt és egy középpályást, vagy támadót látni a csapatában, bár egyelőre kérdéses a legutóbb Cipruson futballozó Seper Ákos és a PMFC-nél élő szerződéssel rendelkező Andorka Péter leigazolása is.

„Egy hátvédet, emellett egy középpályást vagy támadót szívesen látnék még a Haladásban” – nyilatkozta Artner Tamás vezetőedző a haladas.hu-nak.

Egyelőre kérdéses a legutóbb Cipruson futballozó Seper Ákos jövője is, bár beleillene a szakmai elképzelésekbe:

„Ákos becsülettel edz, ugyanakkor az igazán mérvadó nem a tréning, hanema maga mérkőzés. Úgyhogy magam is kíváncsi vagyok, milyen teljesítményre lesz képes az edzőmeccseken, utána már okosabb leszek. Most azt mondom: vélhetően a héten eldől a játékos sorsa. Az biztos, hogy beleillik a szakmai elképzeléseimbe, és ha megfelelően teljesít, szorgalmazom a szerződtetését” – mondta a 32 éves védőről Artner Tamás vezetőedző.

„Én azonban csak javaslatot tehetek egy játékos szerződtetésére, nem én döntök, hiszen a szakmai elképezésemnek összhangban kell lennie a tulajdonosok pénztárcájával is” – tette hozzá a szakvezető.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik