ZTE: csütörtökön dől el, leül-e Prukner a kispadra a Fradi ellen

Vágólapra másolva!
2011.09.06. 09:41
A labdarúgó NB I utolsó helyén álló Zalaegerszegi TE csütörtökre ígért közleményt arról, hogy az újonnan kinevezett vezetőedző, Prukner László leül-e a kispadra a Ferencváros elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésen.

Mint ismert, Prukner László néhány hete még az FTC szakvezetője volt, ezért ha rajta múlik, a volt csapata elleni meccsen – amely számára a zalaegerszegi bajnoki bemutatkozás lesz – nem ül le a kispadra.

Az eddig napvilágra került információk alapján Prukner még nem írta alá a szerződését a zalaiaknál – a tréner újfent megerősítette, nem a járandóságának összege a kérdéses. A nyitott támákról hétfő késő este egyeztetett Nagy Ferenc klubelnökkel, erről a találkozóról azonban egyelőre nincsenek híreink.

Mint arról beszámoltunk, a szakember a kedd délelőttre jövendölt aláírás híján is megtartotta hétfőn az első gyakorlását.

„Az edzés előtt felvázoltam a játékosoknak az elképzelésemet a közös munkáról, az öltözői rendről, illetve arról, hogyan szeretném felépíteni a csapatjátékot – mondta Prukner a Nemzeti Sportnak, majd elmondta: munkáját egyelőre a Csank János feladatait ideiglenesen átvevő két szakember segítette. – Szabó Imre a klub utánpótlás-szakágvezetője, míg Preisinger Sándor az NB III-as gárda edzője, de meglehet, hogy a szakmai stáb munkáját is segítik a következőkben."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik