Szűcs Lajosért bejelentkezett a Ferencváros

Vágólapra másolva!
2010.07.08. 12:16
null
Lehet, hogy Szűcs Lajos (balra) legközelebb már nem ellenfélként érkezik az Üllői útra (Fotó: Németh Ferenc – archív)
A Nemzeti Sport információi szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetői szeretnék szerződtetni a csapat korábbi kapusát, a jelenleg Pápán szereplő Szűcs Lajost.

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencváros szakvezetőit nem győzték meg az elmúlt napokban tesztelt kapusok, és mivel az Olympiakoszhoz távozó Megyeri Balázs helyére mindenképpen szeretnének új játékost szerződtetni, ezért felvetődött a csapattal korábban két bajnoki címet nyerő Szűcs Lajos szerződtetése, aki 2006 januárjában igazolt az akkor nehéz anyagi helyzetben lévő Ferencvárostól Pápára.

„Hallottam a Ferencváros érdeklődéséről, de a Lombard alkalmazásában állok, nemrég írtam alá új, kétéves szerződésemet, ezért a Ferencvárosnak a tulajdonossal kell tárgyalnia a szerződtetésemről, a sorsom Bíró Péter kezében van" – nyilatkozta Szűcs Lajos a Nemzeti Sport Online kérdésére.

Úgy tudjuk, a Ferencváros vezetői már fel is vették a kapcsolatot Bíró Péterrel, de kérdéses, hogy meg tudnak-e állapodni a felek, ugyanis információink szerint a Pápa által kért vételár egyelőre messze van attól, amit a zöld-fehérek kínálnának a háromszoros válogatott kapusért, aki az elmúlt szezonban csapata egyik legjobbja volt, főszerepet játszott abban, hogy az újonc kiharcolta az NB I-ben maradást.

 SZŰCS EGY MÉLTÁNYOS ÖSSZEGÉRT TÁVOZHAT

 A Lombard Pápa tulajdonosa, Bíró Péter a Nemzeti Sportnak elmondta, megállapodott a kapussal abban, hogy egy méltányos árért – ami csak a Ferencvárosra érvényes – elvihetik őt a zöld-fehérek. 


„Amióta Szűcs Lajos nálunk játszik, szinte minden átigazolási időszakban szóba került már, hogy visszatér az Üllői útra. A kapussal már korábban megállapodtunk abban, hogy egy, csak a Ferencvárosra érvényes méltányos összegért elvihetik őt. Ez a megállapodás most is áll, tehát ha a zöld-fehérek kifizetik ezt az árat, akkor szerződtethetik Szűcsöt" – nyilatkozta a sportvezető.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik