A Görögországból hazatérő Orosz Péter az idény végéig a Vasasé

Vágólapra másolva!
2009.03.05. 13:23
A Vasas ma délelőtt szerződést kötött a Görögországból hazatérő Orosz Péterrel, aki az idény végéig szóló megállapodást írt alá a budapesti klubbal. A háromszoros magyar válogatott csatár legutóbb az OFI Kréta együttesénél szerepelt, amelytől a télen távozott.
Orosz a Vasasnál folytatja
Fotó: Action Images (archív)
Orosz a Vasasnál folytatja
Orosz a Vasasnál folytatja
Fotó: Action Images (archív)
Orosz a Vasasnál folytatja

Eldőlt Orosz Péter sorsa: a háromszoros válogatott támadó az idény végéig a Vasasban szerepel, miután ma délelőtt – a klub hivatalos honlapja szerint – aláírta új szerződését.

A magyar csatár a nyáron az OFI Krétához igazolt, de Görögországban nem járt sikerrel, csak egy kupamérkőzésen lépett pályára, így a télen távozott az együttestől.

A téli átigazolási időszakban Belgiumból érdeklődtek Orosz iránt, de végül az élvonalbeli Charleroi-val és a másodosztályú Lommellel sem tudott megállapodni. Az is felvetődött, hogy Norvégiába szerződik, de ez sem sikerült, így végül a Vasassal állapodott meg a játékos.

A Vasas hivatalos honlapja megerősítette, amiről a Nemzeti Sport Online tegnap már beszámolt: Németh Norbert az orosz Tom Tomszknál folytatja, miután a két klub mindenben megállapodott egymással.

A Vasas egyébként ma 18 órakor a Honvéddal csap össze a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésen a Bozsik-stadionban, ám Mészöly Géza a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elárulta, ezen a meccsen még nem számol Orosz Péterrel.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik