Lombard Pápa: Orosz Péter hamarosan elhagyhatja a kórházat

Vágólapra másolva!
2010.04.12. 22:27
Orosz Pétert vasárnap Székesfehérváron esett át műtéten, beavatkozás komplikációmentes volt. A Lombard Pápa támadója a lombardfcpapa.hu-nak tájékoztatása szerint pár napon belül el is hagyhatja a kórházat.

„Az este folyamán nagyon nagy fájdalmaim voltak, mihelyt az érzéstelenítő elveszítette hatását, egy percre sem tudtam lehunyni a szememet az éjszaka során. Dacára a fájdalomcsillapítóknak és az altatóknak, nem sokat tudtam aludni. Nemrég a doktor úr kihúzta a csövet a lábamból, illetve kötéscsere volt, első látásra úgy tűnik jól sikerült a beavatkozás, hozzáteszem, hogy eléggé be van dagadva a lábam" – mondta Orosz Péter.

„Kitűnő munkát végzett dr. Abkarovits Géza, aki a bokámat és a szalagokat is a helyére tette. A szárkapocscsontomnál van egy nagyméretű vágás, ezen a részen csavarokkal és lemezzel kellett megerősíteni a sérült testrészt. Még nem lehet pontosan megmondani, hogy mennyi időt vesz igénybe a visszatérésem, remélem minél előbb, fokozatosan tudok felépülni."

A klub honlapjának tájékoztatása szerint a megműtött játékos pár napon belül a kórházat is elhagyhatja, és otthon folytatódhat rehabilitációja.

Mint ismert, a játékos a hétvégi, DVTK elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett bokatörést, vasárnap pedig már meg is műtötték.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik