Mario Bozsics nyártól az Újpest együttesének játékosa lesz

Vágólapra másolva!
2008.01.29. 15:24
Válogatott játékossal erősítette meg csapatát az Újpest FC együttese. A lila-fehér klub hivatalos honlapjának tudósítása szerint az őszi szezonban Székesfehérváron szereplő Mario Bozsics, a szerbiai születésű, de a bosnyák nemzeti tizenegyben szereplő középpályás három évre kötelezte el magát, de csak a nyáron csatlakozik a fővárosiakhoz.
Mario Bozsics nyártól csatlakozik az Újpesthez
Mirkó István
Mario Bozsics nyártól csatlakozik az Újpesthez
Mario Bozsics nyártól csatlakozik az Újpesthez
Mirkó István
Mario Bozsics nyártól csatlakozik az Újpesthez
Bozsics Szerbiában szerepelt az FK Beograd, a Loznica, valamint a Milicionar együttesében is, majd Székesfehérvárra szerződött. A 24 éves futballista eddig 87 magyar élvonalbeli meccsen szerepelt, ezeken 12 gólt szerzett.

A 180 cm magas középpályás tagja a bosnyák labdarúgó-válogatottnak is, pályára lépett a Magyarország ellen 1-0-ra elvesztett Eb-selejtezőn is, amit éppen Székesfehérváron rendeztek.

Bozsicsot már a tavaszi szezonra szerette volna a keretében tudni az Újpest, de az FC Fehérvár vezetői ebbe nem mentek bele. Jelen állás szerint a magát 2011 nyaráig elkötelező futballista csak nyáron kerül a fővárosba.

– Természetesen örülnénk neki, ha Mario Bozsics már most csatlakozna a kerethez, de mivel az Újpest FC nem csak rövid, hanem hosszú távon is gondolkodik, így az sem lenne probléma, ha a középpályás csak nyártól lenne az Újpest FC játékosa – nyilatkozta Sallói István a klub hivatalos honlapján.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik