Góltalanság a Szusza-stadionban, a hazaiak már nem dobogósok

Vágólapra másolva!
2007.04.21. 20:19
Elérte célját a Prukner-gárda a Megyeri úton. A hazai pályán esélyesebbnek tartott Újpest 0-0-t játszott a Kaposvárral. A lilák a döntetlennel átadták a harmadik helyet a Zalaegerszegnek, így már az ezüst helyett a bronzérmet kell hajszolniuk. A somogyiak örülhetnek az egy pontnak.
Balajcza mindent megtett a sikerért, a csatárok azonban rosszul céloztak
Balajcza mindent megtett a sikerért, a csatárok azonban rosszul céloztak
Balajcza mindent megtett a sikerért, a csatárok azonban rosszul céloztak
Balajcza mindent megtett a sikerért, a csatárok azonban rosszul céloztak

LABDARÚGÓ MAGYAR-BAJNOKSÁG

25. FORDULÓ
ÚJPEST-KAPOSVÁR 0-0
KEZDŐCSAPATOK
ÚJPEST KAPOSVÁR
1 Balajcza 1 Milinte
25 Vermes 13 Mező
19 Vaskó 17 Petrók
24 Böjte 28 Zahorecz
18 Füzi Á. 3 Pintér A.
2 Zaleh 6 Kovácsevics
17 Erős K. 25 Maróti
5 Sándor Gy. 22 Vasziljevics
21 Tóth B. 5 Szakály P.
10 Kovács Z. 14 Oláh
28 Tisza 9 Alves
Vezetőedző: Vezetőedző:
Urbányi István Prukner László
Gólszerző(k):
Csere: Zaleh helyett Nagy O. (szünetben), Tóth B. helyett Freud (59.), Sándor Gy. helyett Kopunovics (78.), ill. Kovácsevics helyett Grúz (41.), Szakály helyett Vuljics (90.)
Sárga lap: Erős (75.), ill. Maróti (54.), Petrók (86.), Zahorecz (86.)
Kiállítás:


Nem érkezett a Megyeri útra feltartott kézzel a Kaposvár. A találkozó első két helyzetét a vendégcsapat alakította ki, de az egykori somogyi kapus, Balajcza a helyén volt. A hazaiak részéről a Tisza, Kovács csatárduó próbált túljárni Milinte eszén.

Kovács többször is próbálkozhatott, de rendre rosszul célzott, vagy a védők vetődtek a labdába. A másik oldalon Pintér szabadrúgásból próbálta becsapni, de Balajczát, de a hálóőr a helyén volt.

Az első félidő közepén egy pár percre megállt a játék, mert a sérült Kovács Zoltánt kellett ápolni, ám a lila-fehérek kedvence visszatérhetett a pályára.

A szünet előtt Tisza lőhetett 18 méterről, ám Milinte bravúros védéssel fölé ütötte a léc alá tartó labdát.

A második félidőben támadóbb Újpestet szeretett volna látni Urbányi István vezetőedző, ezért az argentin Zaleh helyére beküldte a fiatal Nagy Olivért.

A támadásoknak azonban inkább a játékosok, mintsem a kapuk estek áldozatául. Több kemény belépő nyomán rendszeresen feküdt valaki a pályán a két csapatból.

A második játékrészre még az elsőnél is kevesebb helyzet jutott, de amikor kapu felé tartott a labda, akkor Balajcza és Milinte is a helyén volt.

Az Újpest ezzel az eredménnyel átadta a harmadik helyet a Zalaegerszegnek, amely jobb gólkülönbségével került a lilák elé. A Kaposvár az egy ponttal elégedetten távozott.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik