NB I B: Dabas–Pápai Termál 0-3

A mérkőzésről tudósított: TÖRÔCSIK BÉLAA mérkőzésről tudósított: TÖRÔCSIK BÉLA
Vágólapra másolva!
2004.04.07. 20:48
Címkék
SÁRGA LAP
Csillag (reklamálásért) a 18., Sátori (Filó Tamás felvágásáért) a 21., Stevica (Filó Tamás letalpalásáért) a 45., Gombos (Lukács Bálint buktatásáért) a 62., Pandur (reklamálásért) a 70., Herold (Filó Tamás lerántásáért) a 72. percben

KIÁLLÍTVA:
Hungler a 70., Pandur a 81. percben
SZÖGLETARÁNY:
2:3 (2:2)

41. perc: Jáger lőtte be a labdát szögletből, a bal oldalról, Germán pedig középről öt méterről a hálóba fejelt. 0–1
70. perc: Reklamálásért előbb Pandur kapott sárga, majd Hungler piros lapot.
81. perc: Stevica lépett ki a lesre játszó védők között, Pandur eredt a nyomába, majd a 16-oson belül buktatta, amiért ő piros lapot, míg a pápai együttes büntetőt kapott. A 11-est Germán biztosan értékesítette, a bal alsó sarokba lőtte a labdát. 0–2
90. perc: Jáger 12 méterről okosan gurított a bal alsó sarokba. 0–3
Rendkívül alacsony színvonalú, csapkodó játékot hozott az első félidő. A vendégek egy pontrúgást követően, szerencsés körülmények között szerezték meg a vezetést. A fordulást követően az iram valamelyest fokozódott, a színvonal azonban semmit sem javult. A dabasiak hiába tettek komoly erőfeszítéseket hátrányuk ledolgozásáért, lendületüket megtörte Hungler Gábor kiállítása. A létszámfölénybe került vendégek teljesen megérdemelten szerezték meg a három pontot.

Mestermérleg
Bücs Zsolt:
– Megérdemelten nyert a Pápa. Fegyelmezetlenül játszottunk, ennek következményei lesznek. Egy-két játékos nincs tisztában azzal, hogy milyen helyzetben vagyunk.
Szabó András: – Gratulálok a csapatomnak, azt játszotta, amit elterveztünk. Nem volt könnyű mérkőzés, a két kiállítás azonban jól jött számunkra.


Az NSO ajánlja:

Az NB I B állása
NB I B: fordulóról fordulóra
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik