NB I B: DVTK-Balassagyarmat 3-0

A mérkőzésről tudósított: DOROS LÁSZLÓA mérkőzésről tudósított: DOROS LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2003.10.12. 22:28
Címkék
SÁRGA LAP
Halgas (felvágta Forgót) a 16., Bardi (megrúgta Horváth Tibort) a 19., Varga Z. (buktatta Csatlóst) a 87. percben
SZÖGLETARÁNY: 6:5 (2:5)

64. perc: Binder a jobb oldalról ívelt középre, és az üresen hagyott Gáspár öt méterről a jobb alsó sarokba fejelt. 1–0
88. perc: Varga Zoltán a jobböszszekötő helyéről 14 méterről laposan a bal sarokba lőtt. 2–0
90. perc: Kavarodás támadt a gyarmatiak 16-osán belül, a védők nem tudtak felszabadítani, Kovacsics pedig 12 méterről a hálóba lőtt. 3–0

Az elmúlt héten feloszlatta magát a Harcosok elnevezésű ultracsoport, így eltűntek a diósgyőri stadionból a piros-fehéreket leglelkesebben támogató szurkolók… A kerítésről elfogytak a drapériák, a lelátók meglehetősen vigasztalan látványt nyújtottak, a "műkedvelő publikum” jobbára csak a játékvezetői döntéseket kommentálta vehemensen… A két fél rendkívül lagymatag játékkal múlatta az időt, a kocogós tempó ráadásul elképesztően sok hibával társult. A DVTK akart, de igyekezete átcsapott görcsösségbe, a vendégek valamivel átgondoltabb futballt nyújtottak.
A szünet után még nagyobb lett a csapkodás, a hazaiak negyedórán keresztül szinte kétszer sem tudtak saját emberhez passzolni. A csereemberek beállása után azonban felpörgött a DVTK játéka, és egy védelmi kihagyás végül meghozta a hazai vezetést. A Balassagyarmat ezt követően már csak az eredmény után loholt, de hiába birtokolta többet a labdát, a kapura nem jelentett igazi veszélyt. A Diósgyőr a hajrában két mintaszerű kontratámadásból megszerezte második és harmadik találatát. A hazai gárda így teljesen megérdemelt győzelmet szerzett Kis Károly csapata ellen.
Ami pedig a vendégeket illeti: a korábban jól szereplő balassagyarmatiak ezúttal csalódást okoztak. A lelátóról nézve sokszor úgy tűnt, az eredményes játék helyett az öncélúságot helyezték előtérbe.

Mestermérleg
Gergely Károly:
– Nehéz csatában erős vetélytársat győztünk le. A szünet után mindkét oldalon adódtak lehetőségek, a kapu előtt mi voltunk határozottabbak, igaz, a különbség egy kicsit talán túlzott.
Kis Károly: – Sajnos négyhetes veretlenségi sorozatunk szakadt meg. A bajnokság elején megfogadtam, hogy nem foglalkozom a játékvezetéssel, bár ezúttal lenne mondanivalóm…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik