Szombathely: Tunéziai válogatott érkezhet

K. A.K. A.
Vágólapra másolva!
2003.07.08. 21:43
Címkék
Nem mindennapos sajtótájékoztatóra hívta meg a helyi újságírókat Illés Zoltán, a Lombard FC-Haladás klubigazgatója. Az invitálásnak az volt a célja, hogy a csapat vezetőivel és a játékosokkal közösen elfogyasztott reggeli mellett kötetlen beszélgetés formájában tájékoztassák a csapat jelenlegi helyzetéről az illetékeseket.
Illés Zoltán elmondta, hogy a Kispest-Honvéd volt labdarúgója, Dubecz János is bekapcsolódott már a felkészülési munkába, így ő az ötödik játékos, akit a szombathelyi csapat szerződtetett. Korábban már sikerült megállapodniuk Horváth Róberttel, Szabó Zoltánnal, Zöld Szilárddal és Tóth Ivánnal. Détári Lajos, a csapat vezetőedzője elmondta, hogy szeretnének még két labdarúgót leigazolni, egy védőjátékost és egy támadót, éppen ezért Gujdár Sándor pályaedző kedden Svájcba utazott, hogy az egyik kiszemelt játékost megfigyelje. Ez a légiós pedig nem más, mint a tunéziai Kais Ghodhbane, 28 éves támadójátékos, aki 65 alkalommal szerepelt hazája válogatottjában. A szabadlistára tett játékosok közül Németh Attila a REAC-nál vett részt próbajátékon, a brazil Robson valószínűleg egy osztrák másodosztályú csapathoz szerződik. Zilina (szlovák)–Lombard FC Haladás 2–2 (0–1)
LOMBARD: Balogh T. – Horváth R., Szűcs M. (Zakar), Seper (Farkas V.) – Czeglédi, Dubecz, Somfalvi (Kovács A.), Zöld Sz., Kincses (Safranek) – Nagy S. (Tüske), Tóth P. (Németh T.)
G.: Fabus, Bazik, ill. Tóth P., Czeglédi
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik