NB I B: Haladás-Monor 4-1

KISS ÁRPÁDKISS ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2003.05.31. 22:21
Címkék
GÓLSZERZÔ
Tóth Péter az 1. percben a kezdés után a megkapott labdával középen kilépett és 17 méterről a bal alsó sarokba lőtt (1–0). Somfalvi a 25. percben bal oldali szabadrúgás után 18 méterről a jobb alsó sarokba csavarta a labdát (2–0). Kincses az 57. percben Tóth Péter átadása után kapásból 11 méterről lőtt a kapu közepébe (3–0). Varró a 80. percben középen kiugrott és 14 méterről a bal alsó sarokba helyezte a labdát (3–1). Nagy László a 83. percben Tóth Péter keresztbelőtt labdáját a jobbösszekötő helyéről éles szögből nyolc méterről lőtte a kapu jobb oldalába (4–1)

SÁRGA LAP
Mihalik (reklamálásért) a 35., Kajli (Tóth P. buktatásáért) az 51., Somfalvi (reklamálásért) a 81. percben

SZÖGLETARÁNY: 7:2 (4:0)

Már a mérkőzés első percében megszerezte a vezető gólját a Lombard FC Haladás, Tóth Péter jól eltalált lövése után. Ez azt jelentette, hogy a monoriak a bekapott gól miatt fel kellett hogy hagyjanak védekező taktikájukkal. Megpróbálták ledolgozni hátrányukat, így bátrabban kezdtek támadni. Ezért változatos, küzdelmes játék alakult ki az első negyedórában. A hazai csapatnak kedvezett ez, mert több gólhelyzetet tudott kidolgozni Gilan Károly kapuja előtt. Kincses Péternek két alkalommal is adódott lehetősége, hogy bevegye a Monori SE hálóját, de a vendégek kapusa mindkét alkalommal hárítani tudott. A hazai szurkolótábornak 25 percet kellett várni az újabb gólra. Ekkor Somfalvi Csaba ravaszul elvégzett szabadrúgása után zörrent meg Gilan Károly hálója. A második részben Kincses Péter találatával növelte előnyét a hazai együttes. A szombathelyi gárda kissé visszavett teljesítményéből, így lehetőség adódott a vendégegyüttesnek, hogy támadjon, és ez számukra a szépítő gólt eredményezte. Varró Zoltán kihasználva a hazai védők megtorpanását, biztosan lőtt a nyolcvanadik percben Balogh Tamás hálójába. Nem sokkal utána a csereként pályára lépő Nagy László meghálálta Détári Lajosnak, hogy játéklehetőséget biztosított számára, mert egy nagyszerű lövése nyomán növelni tudta csapata góljainak számát, ezzel biztosítva a Lombard FC győzelmét.

Mestermérleg
Détári Lajos:
– Úgy indult a mérkőzés, ahogy elterveztük. Sajnálom a bekapott gólt és a kihagyott helyzeteinket, mostantól minden erőnkkel a Bük elleni rangadóra készülünk.
Gubucz László: – Véget ért egy három évig tartó rózsaszínű álom a monori labdarúgásban. Gratulálok a Haladásnak a jó játékához és a rendkívül sportszerű közönségéhez.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik