Szavazz a két döntősre, és nyerj!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2013.07.23. 12:07
Címkék
Drága Kötény-olvasók, a feladat egyszerű, mint Balotelli: tessenek beikszelni a legszimpatikusabb párosítást, mellékelni az adatokat, és szuggerálni...

Drága Kötény-olvasók, a feladat egyszerű, mint Balotelli: tessenek beikszelni a legszimpatikusabb párosítást, mellékelni az adatokat, és szuggerálni számgenerátort, amivel az elődöntők után kisorsolom a két boldog nyertest. Nyereményük egy-egy pompás meccsnézős takaró az MLSZ jóvoltából. Drága Kötény-olvasók, a feladat egyszerű, mint Balotelli: tessenek beikszelni a legszimpatikusabb párosítást, mellékelni az adatokat, és szuggerálni számgenerátort, amivel az elődöntők után kisorsolom a két boldog nyertest. Nyereményük egy-egy pompás meccsnézős takaró az MLSZ jóvoltából.

Pár apróság:

1. A játék az első elődöntő kezdő sípszójáig tart.

2. Aki egynél több megfejtést ikszel be, az piros lapot kap.

3. Aki nem ad meg normális elérhetőséget (mondjuk, beírja a Notre Dame-ot), azt kiállítom.

4. Aki megbombáz 15-20 megfejtéssel, azt sajnos mindenestől törlöm a játékból. Mivel legutóbb fél napig törölgettem véres ujjbegyekkel a túlbuzgó játékosok szavazatait, kénytelen vagyok bekeményíteni.

5. Sorsolás azonnal, amint hazakeveredek a döntőről Svédországból, addig kérem, mindenki őrizze meg hidegvérét. Ráadásul addig még vélhetően újabb játékot is idítok majd!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik