Franciaország egy emberként a válogatott mögött

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2013.07.13. 14:07
Címkék
Bombameglepetéssel zárult az első csoportkör: Anglia kikapott a legesélytelenebbnek tartott Spanyolországtól. Franciaország simán hozta az oroszok...

Bombameglepetéssel zárult az első csoportkör: Anglia kikapott a legesélytelenebbnek tartott Spanyolországtól. Franciaország simán hozta az oroszok elleni meccset, úgy tűnt, Abilyék különösebben meg se erőltették magukat. Nem kell sokat kutakodnunk az interneten, hogy egyértelmű legyen: az egész ország egy emberként áll a kékek mögött. A meccs napjána L'Equipe nem csupán egész oldalon mutatta be a válogatottat, de összehajtogatható papírfigurákat is gyártott a lányokból. Bombameglepetéssel zárult az első csoportkör: Anglia kikapott a legesélytelenebbnek tartott Spanyolországtól. Franciaország simán hozta az oroszok elleni meccset, úgy tűnt, Abilyék különösebben meg se erőltették magukat. Nem kell sokat kutakodnunk az interneten, hogy egyértelmű legyen: az egész ország egy emberként áll a kékek mögött. A meccs napjána L'Equipe nem csupán egész oldalon mutatta be a válogatottat, de összehajtogatható papírfigurákat is gyártott a lányokból.

A Kötény-Facebookon még több érdekesség is megtalálható arról, hogyan buzdítják a franciák Le Sommeréket. Íme, egy dal, amit a francia válogatott tiszteletére dobtak össze - ne csodálkozzon senki, ha a klip mozdulatait a lelátókon tomboló szurkolóknál már felfedezte.

Perle Lama egyébként nem csak ezt az egy klipet/számot szenteli a csajoknak, ebben a szupercuki 2011-es vb-klipben például maguk a lányok is szerepelnek. Még mindig várom az ötleteket, hogyan szerezhetnék nagy tételben a csíkos FFF-pólóból.

Szóval ilyen háttérrel vélhetően könnyű felpörögve pályára lépni - a tegnapi sima győzelem után pedig vélhetően az őrület csak fokozódni fog.

Ma folytatjuk a második csoportkörrel az Eurosporton (Olaszország-Dánia, 17:45) és az Eurosport 2-n (Finnország-Svédország, 20:30, 22:30-tól ismétlés az Eurosporton). Én ott leszek, várlak benneteket!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik