Figyelem! A képen futballtörténeti pillanat látható!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2013.07.12. 08:07
Címkék
Mivel nem szeretek előre elkiabálni dolgokat, úgy gondoltam, csak akkor publikálom ezt a fotót az Eurosport stúdiójából, ha túléltem a tegnapi...

Mivel nem szeretek előre elkiabálni dolgokat, úgy gondoltam, csak akkor publikálom ezt a fotót az Eurosport stúdiójából, ha túléltem a tegnapi két meccset. Nos, túléltem, és akkor most már hivatalosan is bejelenthetem, hogy én (azaz a Kötényblog egy személyben) lettem az első nő Magyarországon, aki futballmeccset közvetíthetett. Ha valaki a páni félelem jeleit vélte felfedezni a hangomon, nem tévedett nagyot (hát még, ha a fejemet látta volna!). Remélem, hozzá tudtam tenni a meccsélményhez, az előttük álló összecsapásokra pedig igyekszem még több érdekességgel szolgálni. Mivel nem szeretek előre elkiabálni dolgokat, úgy gondoltam, csak akkor publikálom ezt a fotót az Eurosport stúdiójából, ha túléltem a tegnapi két meccset. Nos, túléltem, és akkor most már hivatalosan is bejelenthetem, hogy én (azaz a Kötényblog egy személyben) lettem az első nő Magyarországon, aki futballmeccset közvetíthetett. Ha valaki a páni félelem jeleit vélte felfedezni a hangomon, nem tévedett nagyot (hát még, ha a fejemet látta volna!). Remélem, hozzá tudtam tenni a meccsélményhez, az előttük álló összecsapásokra pedig igyekszem még több érdekességgel szolgálni.


Köszönöm az Eurosportnak és Hajdú B. Istvánnak, hogy rám gondoltak, és lehetővé tették ezt a valóban futballtörténeti eseményt. Külön öröm, hogy Kulcsár Katalinnal és dr. Kulcsár Judittal együtt mutatkozhattam be az Európa-bajnokságon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik