Egy pillanatig se pihenünk, jön a harmadik csoportkör

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2013.07.16. 09:07
Címkék
Túlvagyunk a második csoportkörön, néhány meglepetésen és nagy visszatérésen, mielőtt azonban az öldöklő küzdelem folytatódna, összesítünk...

Túlvagyunk a második csoportkörön, néhány meglepetésen és nagy visszatérésen, mielőtt azonban az öldöklő küzdelem folytatódna, összesítünk egy kicsit. Meg lesz még egy kis Lotta is.Túlvagyunk a második csoportkörön, néhány meglepetésen és nagy visszatérésen, mielőtt azonban az öldöklő küzdelem folytatódna, összesítünk egy kicsit. Meg lesz még egy kis Lotta is.

Az egyetlen biztos pont eddig az Eb-n: a francia öröm. A háttérben a spanyol úriember már szaggatja a zászlót

Az A-csoport élén a kicsit döcögősen induló, aztán emberesen belelendülő isteni Lottáék, mögöttük az egyelőre kevésbé látványosan futballozó, de célorientált olasz válogatott.

A finn Annika Kukkonen egyelőre nem felhőtlenül boldog

A csoport másik két helyén Dánia és Finnország osztozik - előbbi kicsit csalódást nyújtó játékkal, utóbbi viszont az olaszoktól csent ponttal kicsit elégedettebb lehet, még a méretes svéd zakó ellenére is. Kőkemény utolsó kör várható.

A B-csoportban a németek a svédekéhez hasonló kétfázisú rajt után tanyáznak a csoport élén, Marozsán Dzseni egy-egy mozdulata már klasszisokat idézett az Izland elleni meccsen.

A norvég Catherine Dekkerhus elszántan várja a harmadik csoportkört

Norvégia ugyan kicsit soványabb eredménnyel, de ott van a következő részcél kapujában. Hollandia és Izland gyilokmeccset vív majd egymással a harmadik fordulóban.

A C-csoport hozta eddig talán a legnagyobb meglepetést Anglia döglődésével - ha Toni Duggan nem ment a legutolsó utáni pillanatban, ma vélhetően az angol volna az egyetlen nulla pontos csapat az Eb-n. Így Franciaország hat ponttal vezet, magabiztos nyitó- és meggyőző, de nem zökkenőmentes második meccsel.

Elvira Todua (elvégre megígértem nektek a civil fotót róla) az Eb-n is többször volt az oroszok mentőangyala

Spanyolország kisebb meglepetésre három ponttal a második, utánuk kullog a tegnap láthatóan elkámpicsorodottt orosz és angol csapat. Legkevésbé, úgy érzem, az utóbbi helyében lennék a Franciaország elleni utolsó fordulóban.

A góllövőlista élmezőnye jelenleg így fest:

Ma folytatjuk az Eurosporton a harmadik csoportkörrel, amelynek meccseit természetesen egyszerre rendezik majd.

Svédország-Olaszország: 20:15

Dánia-Finnország: 22:30

És a végére egy puszi nektek az isteni Lottától:


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik