Eb-játék: szavazz a végső győztesre, és nyerj!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2013.07.27. 22:07
Címkék
Üdvözlet a forró Svédországból, ahogy ígértem, a döntő előtt még gyorsan játszunk egyet. A feladat egyszerű: válaszolj helyesen a kérdésre...

Üdvözlet a forró Svédországból, ahogy ígértem, a döntő előtt még gyorsan játszunk egyet. A feladat egyszerű: válaszolj helyesen a kérdésre, küldd el az elérhetőségeidet, és nyerj! Egy szerencsés egy meccsnézős takarót nyer az MLSZ jóvoltából, egy másik pedig a képen látható újságot, amihez svéd nyelvtanfolyamot ugyan nem tudok felajánlani, de pompás fotók vannak benne a svéd válogatottról, és még Hope Solo is included. Üdvözlet a forró Svédországból, ahogy ígértem, a döntő előtt még gyorsan játszunk egyet. A feladat egyszerű: válaszolj helyesen a kérdésre, küldd el az elérhetőségeidet, és nyerj! Egy szerencsés egy meccsnézős takarót nyer az MLSZ jóvoltából, egy másik pedig a képen látható újságot, amihez svéd nyelvtanfolyamot ugyan nem tudok felajánlani, de pompás fotók vannak benne a svéd válogatottról, és még Hope Solo is included.

Pár szabály:

1. Egy ember, egy szavazat. Aki többet küld, törlődik.

2. A játék az Eb-döntő kezdő sípszójáig tart, sorsolás akkor, ha hazaértem.

3. Aki nem korrekt módon adja meg az adatait (Romario néven regisztrál vagy beírja, hogy a Louvre-ban lakik), sajnos kimarad egy körből.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik