Játssz a válogatott ajándékáért!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.12.10. 22:12
Közeledik az év vége, ezzel együtt pedig a Kötényblog elindulásának féléves évfordulója. Hat hónapja szurkoljuk végig olvasóinkkal a magyar...

Közeledik az év vége, ezzel együtt pedig a Kötényblog elindulásának féléves évfordulója. Hat hónapja szurkoljuk végig olvasóinkkal a magyar női válogatott valamennyi meccsét, ennyi ideje igyekszem beszámolni a körülöttük történő dolgokról, és bemutatni nektek a lányokat. Ők most egy kis ajándékkal szeretnék meghálálni nektek a szurkolást, hajtás után indul a játék!Közeledik az év vége, ezzel együtt pedig a Kötényblog elindulásának féléves évfordulója. Hat hónapja szurkoljuk végig olvasóinkkal a magyar női válogatott valamennyi meccsét, ennyi ideje igyekszem beszámolni a körülöttük történő dolgokról, és bemutatni nektek a lányokat. Ők most egy kis ajándékkal szeretnék meghálálni nektek a szurkolást, hajtás után indul a játék!

A lányok a Magyarország-Észak-Írország meccs előtt dedikálták a Kötényblog olvasóinak ezt a két plakátot (köszönjük Borsos Vilmos kapusedzőnek a közreműködést, illetve a soproni szervezőknek a posztereket). Aki szeretné a szobája falán vagy a szekrényajtajára ragasztva látni a csajok aláírásait (és húsz év múlva mocskosul meggazdagodni a plakát elárverezéséből), annak nincs más feladata, mint lájkolni a Kötényblogot Facebookon, kitölteni az alábbi űrlapot, helyesen válaszolni a brutálisan nehéz kérdésre, és várni a sorsolást, amit 2011. december 15-én 22:00-kor fogok megejteni.

Mivel a legutóbbi nyereményjáték alkalmával hosszú hetek keserves munkájával sikerült kidolgoznom a legparádésabb plakátcsomagolási módszert (mivel csőbombának tűnik, senki se mert hozzáérni, így épségben odaér), a postázás immár gördülékenyen megy majd. (Ha a nyertes 18-án éjfélig nem jelentkezik a nyereményért, a plakátot újrasorsoljuk!)

És akkor a legjobb hír a végére: ez alkalommal KÉT nyertest sorsolok, így mindenki dupla eséllyel indul. Hajrá, játékra fel!

Kedves játékosok! A játék lezárult, a válogatott által dedikált plakátokat az alábbi két szerencsés Kötény-olvasó nyerte:


Görföl Beatrix
Dávid Enikő


Gratulálunk nekik, nyereményüket hamarosan postázzuk!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik