Alex Morgan fehérneműs képet posztolt magáról Twitteren

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.12.18. 15:12
Ó, egek, hát azt hittétek, ez az év már csak hideget és unalmat tartogat számunkra? Hogy Hope Solo meztelen fotóit már nem lehet felülmúlni?...

Ó, egek, hát azt hittétek, ez az év már csak hideget és unalmat tartogat számunkra? Hogy Hope Solo meztelen fotóit már nem lehet felülmúlni? Jelentem: tévedtetek. Alex Morgan olyan durván szexi profilképpel rukkolt elő Twitteren, hogy rajongótábora (amely percenként hatványozódik a fotó hatására) méltán érezheti úgy, hogy ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is kaphatott volna. Alex egyébként (bár jelentősen több ruhában, de) a Nike téli reklámarca is lett, hajtás után ezt is megmutatom. Na, ki fázik még?Ó, egek, hát azt hittétek, ez az év már csak hideget és unalmat tartogat számunkra? Hogy Hope Solo meztelen fotóit már nem lehet felülmúlni? Jelentem: tévedtetek. Alex Morgan olyan durván szexi profilképpel rukkolt elő Twitteren, hogy rajongótábora (amely percenként hatványozódik a fotó hatására) méltán érezheti úgy, hogy ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is kaphatott volna. Alex egyébként (bár jelentősen több ruhában, de) a Nike téli reklámarca is lett, hajtás után ezt is megmutatom. Na, ki fázik még?


Itt pedig (bár valószínűleg elenyésző mennyiségű embert érdekel a fenti kép után) Alex Nike-promója, Alyson Felix és Greg Jennings társaságában.

Aki pedig a forró percek után mégis szeretne lehűlni, itt több részletet is megnézhet az egyelőre még nem publikált teljes videóból:

Intro

Fail

Success

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik