Szavazz te is Heather O'Reilly góljára!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.11.22. 15:11
Gyerünk lányok, nőifoci-szipatizánsok - fogjunk össze, és szavazzunk mindannyian Heather O'Reilly pazar találatára a FIFA Puskás-díj voksolásán!...

Gyerünk lányok, nőifoci-szipatizánsok - fogjunk össze, és szavazzunk mindannyian Heather O'Reilly pazar találatára a FIFA Puskás-díj voksolásán! Óriási dolog volna, ha a Sky Blue FC játékosa, az egyetlen női jelölt bekerülne a legjobb háromba! hajtás után megmutatom a gólt, illetve azt is, hol lehet szavazni. Hajrá, HAO!Gyerünk lányok, nőifoci-szipatizánsok - fogjunk össze, és szavazzunk mindannyian Heather O'Reilly pazar találatára a FIFA Puskás-díj voksolásán! Óriási dolog volna, ha a Sky Blue FC játékosa, az egyetlen női jelölt bekerülne a legjobb háromba! hajtás után megmutatom a gólt, illetve azt is, hol lehet szavazni. Hajrá, HAO!

Heather O'Reilly - becenevén HAO - még a nyári világbajnokságon rúgta csodagólját Kolumbia ellen. A Puskás-díj kurátorai úgy gondolták, egy ilyen találatot nem lehet figyelmen kívül hagyni, így Heather gólja bent van a jelöltek között. Gyerünk, szavazzunk rá ITT, és szurkoljunk, hogy bekerüljön a három legjobb közé, s ezzel történelmet írhasson!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik