Nyilvánosan bocsánatot kért Solo táncpartnere

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.11.11. 17:11
Ahogy az várható volt, a közvélemény, a műsorkészítők és a többi versenyző nyomásának hatására Maksim megtört, és minden igyekezetével...

Ahogy az várható volt, a közvélemény, a műsorkészítők és a többi versenyző nyomásának hatására Maksim megtört, és minden igyekezetével azon volt, hogy kiengesztelje Hope Solót a múlt heti botrányos eset után. Megmutatjuk, hogy sikerült az akció.Ahogy az várható volt, a közvélemény, a műsorkészítők és a többi versenyző nyomásának hatására Maksim megtört, és minden igyekezetével azon volt, hogy kiengesztelje Hope Solót a múlt heti botrányos eset után. Megmutatjuk, hogy sikerült az akció.

Maksim Chmerkovskiyjal valószínűleg a családja sem volt elnéző Solo megalázása és megrángatása kapcsán, ezért az orosz família úgy döntött, egy szép gesztussal jelzi Hope irányába fiuk megbánását: a válogatott kapust meghívták otthonukba, elhalmozták ajándékokkal (többek között óriási matrjoska babát is kapott), és egy vérbeli orosz terülj-terülj asztalkámat varázsoltak elé. (Ráadásul bulldogjuk van, ez hatalmas piros pont.) Családi körben Maksim is egész máshogy viselkedett, a próbateremben pedig a kamerák előtt kért bocsánatot Solótól, és megígérte, hogy ezután odafigyel arra, hogy normálisan viselkedjen vele. A táncos meglepetten tapasztalta, mennyivel többet tud elérni Solóval tánctanítás közben, hm, milyen érdekes, hogy van, akinek nem jönnek be a zsarnokoskodó tanárok, Maks…

Mivel a versenyzők egyre kevesebben vannak, a műsoridő pedig változtlan, ezentúl két-két táncot kell előadniuk egy adásban. Az első produkció a quickstep volt, ami mindjárt alá is támasztotta a fent leírtakat: a MakSolo team szinte hibátlanul adta elő a koreográfiát, Hope egészen kiválóan mozgott, gyönyörűbb volt, mint eddig bármikor, Maksim pedig beleépítette a lépések közé a bocsánatkérést a megbántott zsűritagoktól. Nem véletlen, hogy eddigi legmagasabb pontszámukat kapták erre a nagyszerű táncra – valamennyi zsűritag 9 pontot adott nekik.

A második tánc már ismerős lehetett mindenkinek, különösen Solónak, hiszen a második adásban már táncolt jive-ot – ez azonban az ún. instant jive volt, ami szédítően gyors, és ördögi reflexeket igényel. Solo ugrásszerű fejlődése épp abból volt lemérhető, hogy mennyivel rugalmasabban oldotta meg a piszok nehéz lépéseket ebben a produkcióban.

Úgy tűnik, hogy megvan a hőn áhított happy end – bár valószínűleg ez csak akkor lesz maradéktalanul igaz, ha a MakSolo team a döntőig táncikálja magát, és ne adj’ Isten, meg is nyeri a műsort. Ahogy elnézem, minden esélye megvan rá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik