Bántalmazta táncpartnere Hope Solót

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.11.04. 21:11
Hope Solo versenytársa a fél világ haragját vívta ki azzal, amit a héten tett. A kapus szokás szerint keményen dolgozott a próbákon, ám Maksnak...

Hope Solo versenytársa a fél világ haragját vívta ki azzal, amit a héten tett. A kapus szokás szerint keményen dolgozott a próbákon, ám Maksnak ez valamiért nem volt elég, és a közös próbán nem csupán megalázta Solót, de szándékosan fizikai fájdalmat is okozott neki. Egészen abszurd pillanatok a hajtás után.Hope Solo versenytársa a fél világ haragját vívta ki azzal, amit a héten tett. A kapus szokás szerint keményen dolgozott a próbákon, ám Maksnak ez valamiért nem volt elég, és a közös próbán nem csupán megalázta Solót, de szándékosan fizikai fájdalmat is okozott neki. Egészen abszurd pillanatok a hajtás után.

A Dancing With The Stars sorozat hetedik adására sajnos széthullott a MakSolo team, és Amerika kedvenceiből az USA leggyűlöltebb táncosává vált Maksim Chmerkovskiy. A férfi már az előző adásban is kishíján kihúzta a gyufát, amikor az egyik kritizáló zsűritag épp azt ecsetelte, hogy 45 éve van a szakmában, hadd értsen hozzá jobban, mint Maks – erre ő rávágta, hogy "talán ideje volna akkor eltakarodnia belőle."

A páros ennek ellenére továbbjutott, Solo viszont valószínűleg nem hagyta szó nélkül Maksim viselkedését, ezzel pedig magára haragította a táncost. Az első táncnál, ami egy farkasemberesre vett szamba volt, már gyülekeztek a viharfelhők a próbákon: Maksim hisztizett, és az élő fába is belekötött.

A bomba azonban a közös tánc, azaz a csoportos paso doble próbáin robbant: egy mozdulatot gyakorolva Maksim előbb kiabálni kezdett Solóval, majd amikor a lány szóvá tette, hogy párja nem magyarázta el neki azt, mit kéne pontosan csinálnia, Maksim előbb rácsapott, majd jókorát rántott Hope vállán. (A videón kb. 1:20-tól.)


Azon a vállán, amit a világbajnokság előtt operáltak meg, mert súlyos sérülést szenvedett. Azon a vállán, amelyen csupán az egész sportkarrierje múlik.

Maksim az incidens után kiviharzott a próbateremből, Solo alig bírta visszatartani könnyeit, a megdöbbent versenyzők közül pedig Derek Hough-nak volt egyedül annyi lélekjelenléte, hogy mentse a helyzetet: segített ellenfelének, Solónak betanulni a koreográfiát. Arról, hogy mi történt ezután, nincs információnk, a közvélemény reakciójáról már annál inkább. Egyesek Maks show-ból való kirúgását követelik, mások azt hangoztatják, hogy a férfinak már rég nem is kellene a műsorban szerepelnie. Van, aki attól tart, hogy Maks ellenszenvessége miatt Solo hátrányba kerül majd, hiszen a táncos a zsűrit is magára haragította – abban viszont kivétel nélkül mindenki egyetért, hogy ami történt, az egyszerűen elfogadhatatlan.

Egy ilyen műsor nagyszerű dolog egészen addig, amíg azt szolgálja, hogy Solo szereplése révén egyre népszerűbbé és ismertebbé váljon a női futball. Onnantól kezdve viszont, hogy a műsor során történtek Solo egészségét és sportpályafutását veszélyeztetik, már egyáltalán nem biztos, hogy vállalnia kellene az ezzel járó kockázatot.

Szerintetek mit kellene tennie a műsor készítőinek?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik