Férfi kosár: Perl volt a kulcs a bolognai bravúrhoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.19. 09:14
null
Perl Zoltán vezérletével nyert a Betaland Capo d' Orlando az olasz élvonalbeli kosárlabda-bajnokság harmadik fordulójában a Virtus Bologna vendégeként. A bravúrgyőzelemből oroszlánrészt vállalt magára a magyar légiós, aki 23-as VAL-mutatóval a mezőny leghasznosabb tagjának bizonyult.
Perl a kezdő ötös tagjaként 32 percet játszott – nála többet csak a litván Jasaitis volt a parketten –, tizenkét pontot szerzett. Egy triplája sikeres volt, kétpontosból 4/7 volt a mérlege, két büntetőjéből egyet váltott pontra. Emellett leszedett hét védőlepattanót, ezzel csapatában a legjobb volt. Három asszisztja mellett szerzett egy labdát és kiharcolt öt faultot. A Capo d' Orlandónak ez volt a második győzelme, ezen kívül van még egy túlórás veresége.

A Hanga Ádámot kezdőként soraiban tudó Laboral Kutxa pályaválasztóként nyert hét ponttal a spanyol élvonalbeli bajnokság második fordulójában, így 2/0-s mutatóval várja a folytatást. Hanga húsz percet töltött a pályán, hat pontot szerzett, volt egy lepattanója, két gólpassza, két szerzett labdája és egy blokkja.

FÉRFI KOSÁRLABDA
OLASZ LEGA A
ALAPSZAKASZ, 3. FORDULÓ

Virtus Bologna–Betaland Capo d' Orlando 64–76

SPANYOL ACB LIGA
ALAPSZAKASZ, 2. FORDULÓ

Laboral Kutxa–Obradoiro 82–75

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik