Férfi kosár: Svédországon belül váltott a válogatott center

F. Z.F. Z.
Vágólapra másolva!
2014.12.29. 09:58
Szabó Miklós csak klubot váltott, országot nem: a magyar válogatott kosárlabdázó az Eco Örebróhoz igazolt.

„December 29-én lép életbe a szerződésem – újságolta a 205 centis Szabó. – Új csapatom jelenleg két győzelemmel és tizennégy vereséggel holtversenyben az utolsó helyen szerénykedik a bajnokságban, remélem, a gárda segítségére tudok lenni, és előrébb lépünk a folytatásban.”Szabó. – Új csapatom jelenleg két győzelemmel és tizennégy vereséggel holtversenyben az utolsó helyen szerénykedik a bajnokságban, remélem, a gárda segítségére tudok lenni, és előrébb lépünk a folytatásban.”

A 28 éves magasbedobó/center a nyáron elhagyta Szombathelyt, és a svéd Sundsvall Dragonshoz igazolt, ám a szezon elején bokasérülést szenvedett, így csupán egyetlen bajnokin játszott, és közös megegyezéssel felbontotta szerződését. Mivel családja, felesége és gyermekei Svédországban élnek, semmiképpen sem szeretett volna országot váltani, így felépülését követően határokon belül cserélt csapatot.

A zöld-fehér Örebro legjobb bajnoki helyezése a 2007-es ezüstérem – a görög Nikolaidisz Panajotisz edző vezette gárda az előző évadban a 10. helyen végzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik