Hazai jelszó: életben maradni!

S. T. R.S. T. R.
Vágólapra másolva!
2005.05.26. 23:01
Címkék
Elérkezett az idő, amikor már véget érhetnek a párharcok. Kecskeméten az Atomerőmű, Székesfehérvárott pedig a Debrecen tehet pontot az elődöntő végére, feltéve, ha idegenben lesz ereje győzni. A házigazdák persze fogadkoznak, s ígérik, nem a pénteki lesz a csata utolsó állomása.
De lássuk, mi a helyzet az Univer-ASE vetélkedésében. Rossz hír a kecskemétieknek, hogy Horváth Csaba - akinek a legutóbbi meccsen Czigler László kapott bele a szemébe - szemhártyája megsérült, ezért orvosi tanácsra idejének jó részét alvással tölti, mert így az ép szem mozgása nem okoz újabb gondot a sérült szemnél.

A centernek pénteken kellett visszamennie orvosához, s úgy tűnik, nem játszhat az elődöntő negyedik derbijén. "Nagy veszteség lenne, ha nem számíthatnék Csabára, nélküle ugyanis gondjaink lehetnek a palánkok környékén - fejtegette Meszlényi Róbert, az Univer trénere. - A sikerünket követően kétszer győzött a rivális, ettől függetlenül érzek annyi erőt a csapatomban, hogy pénteken kiharcoljuk az ötödik meccset. Sajnos kicsit görcsösnek tűnnek a fiúk, pedig semmi okuk sincs rá, hiszen mi már elértük, amit akartunk. Igyekszem felszabadultabbá tenni a társaságot."

Szavazás

Melyik csapat nyeri a férfibajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
A másik ágon Farkas Sándor, a fehérvári hadvezér a közeli helyzetek pontosabb értékesítését kéri az övéitől. "Pocsékul dobtuk a kétpontosokat mindkét debreceni összecsapáson, főként ebben látom a vereségek okát - így az Albacomp edzője. - Büszkeséggel tölt el, hogy eddig egyszer sem érződött a két keret közti különbség, másrészt boszszankodom amiatt, hogy kétszer is győzelmi esélyt szalasztottunk el. Megmagyarázhatatlan rövidzárlatok jellemezték a csapatot, ha ezt pénteken el tudjuk kerülni, pályára léphetünk vasárnap is."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik