Simon Balázst több országból figyelik

S. T. R.S. T. R.
Vágólapra másolva!
2004.06.17. 23:21
Címkék
Úgy fest, Simon Balázs felkeltette néhány európai szakember figyelmét. A kaposvári irányító az egész évad során megbízható játékkal szolgálta együttesét, a bajnoki döntőben pedig feltette a koronát saját teljesítményére.
A karmestert a finálé legjobb játékosának választották, és a híre átlépte az országhatárt, bejárta az öreg kontinenst. Legalábbis erre enged következtetni, hogy a július eleji, frankfurti játékosbörzére több edző kizárólag miatta érkezik. A Court Side menedzseriroda németországi táborába – információink szerint – francia, török, litván és belga tréner látogat el Simon kedvéért, ami egyszersmind azt jelenti, hogy a fenti országokból mutatkozik a legnagyobb érdeklődés.

Simon Balázsra (elöl) számos európai együttes edzôje kíváncsi (Fotó: Meggyesi Bálint)
Simon Balázsra (elöl) számos európai együttes edzôje kíváncsi (Fotó: Meggyesi Bálint)
Simon Balázsra (elöl) számos európai együttes edzôje kíváncsi (Fotó: Meggyesi Bálint)
Nem a somogyi irányító az egyetlen magyar kosaras, aki megmutatja magát a börzén. Simon mellett a Debrecenből Paksra visszatérő Sitku Ernő, a zalaegerszegi Kámán Tamás és Csaplár-Nagy Ervin, valamint Horváth Zoltán, Molnár András, Szarvas Gábor és a válogatott keretbe meghívást nyert Horváth Ákos tervei közt szerepel, hogy megmutassa magát a világnak, de legalábbis Európának. Amint arról Vinkó László, a Court Side magyarországi képviselője lapunknak beszámolt, a felnőtt játékosok mellett az ifjú Hendlein Roland, Halmai Tamás és Hegedűs Gergely is színre lép Frankfurtban, mi több, számos honi klub elöljárója tervezi, hogy a táborban lel rá a legmegfelelőbb légiósra.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik