Hírek

Vágólapra másolva!
2002.08.10. 21:46
Címkék
Maljkovics: MAFC?

BUDAPEST. A főváros egyetlen élvonalbeli férficsapatában, a MAFC-ban készül Borisz Maljkovics, a Szolnok korábbi játékmestere. A 33 esztendős jugoszláv irányító átigazolása ezzel együtt még nem biztos, a budapestiek ugyanis úgy vannak vele, előbb teremtsék elő az erősítéshez szükséges összeget, s csak utána írják alá a szerződést. Maljkovicson kívül egy centert igazolna a MAFC, amennyiben persze a szükséges anyagi feltételeket elő tudják teremteni.

Újabb sztár érkezett

TREVISO. Tyus Edney mellé újabb klasszist igazolt a hátvédposztra az olasz bajnok Benetton Treviso. Az új szerzemény az NBA-ben érdekelt Cleveland Cavaliers alakulatából teszi át a székhelyét a trevisóiakhoz. A 28 éves, 192 centis Trajan Langdon duplán riválisa lehet a Körmendről igazolt Németh Istvánnak: egyfelől, mert ugyanazon a poszton szerepel, ahol a vasiak "Istije”, másrészt, mert szintén nem EU-s tagországba való.

Erősít a Skipper

BOLOGNA. Vlado Scsepanovics, a jugoszláv válogatott bedobója egyéves szerződést kötött az olasz Skipper Fortitudo Bologna csapatával. "A világbajnokság után csatlakozom az új csapatomhoz. Örülök, hogy Európa egyik legjobb gárdájával az Euroligában szerepelhetek. Meneghin távozásával megüresedett a bedobóposzt a bolognaiaknál, így nagy feladat és nagy felelősség vár rám. Remélem, az idény végén a csapat is, és én is elégedett leszek” – fogalmazott a montenegrói kosaras.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik