Női kézilabda: Crina Pintea visszatér Győrbe – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2021.02.08. 13:00
null
Pintea visszatér Győrbe (Fotó: Török Attila)
A következő idénytől ismét a Győri Audi ETO KC játékosa lesz Crina Pintea – állítja a Gazeta Sporturilor bukaresti sportlap, amely szerint a román női kézilabda-válogatott 30 éves beállóját a magyar csapat mellett a francia Metz és a romániai Beszterce is megkereste, és jelenlegi klubja, a CSM Bucuresti is szerződéshosszabbítást ajánlott számára.

 

Pintea 2019 tavaszán már játszott Győrben, amely a Rosztovhoz igazoló francia Béatrice Edwige helyére keres új beállót – ezért is szerződtetheti Nagybányáról a svéd Linn Blohmot is a következő idényre. A Gazeta Sporturilor cikke szerint Pintea döntésében főszerepet játszott, hogy ismét Ambros Martín lesz az ETO edzője, akivel a román válogatottnál kiválóan megértették egymást.

A bukaresti csapatnak viszont Pintea távozásával még nincs beállója a jövő szezonra, hiszen a szerb Dragana Cvijics a nyártól a Krim Ljubljana játékosa lesz. Román sajtóhírek szerint a CSM elsősorban a decemberi Európa-bajnokságon kiválóan játszó Lorena Ostasét (CSM Slatina) szeretné megszerezni erre a posztra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik