Női kézi: sejtelmesen nyilatkozott a jövőjéről a győri átlövő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.01.18. 20:48
null
Anne Mette Hansennek több riválissal kell megküzdenie a játékidőért (Fotó: Török Attila)
Mint beszámoltunk róla, a Győri ETO nagy hajrával mentette döntetlenre az Odense elleni idegenbeli csoportmérkőzését a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A találkozó után a magyar csapat dán balátlövője, Anne Mette Hansen nyilatkozott a helyi televíziónak, és a győri helyzete is szóba került. 

Anne Mette Hansennek nagyon meg kell küzdenie a játékidőért az ETO-nál, balátlövőben egyértelműen Eduarda Amorim az első számú játékos, de Estelle Nze Minko és Veronica Kristiansen is feltűnik ezen a poszton, bár az utóbbi időben (főleg, hogy a balkezes Amanda Kurtovicot kölcsönadták) a norvég játékos sokat szerepel jobbátlövőként is.

„Ha úgy nézzük, még két év hátravan a szerződésemből Győrben, de sosem lehet tudni, mit hoz a jövő” – mondta Hansen aTV3 kérdésére.

A csatorna szakértőjének, a korábban Siófokon dolgozó Christian Dalmosénak nem tetszik, hogy kevés lehetőséget kap Győrben a dán válogatott egyik kulcsembere.

Az már tudható, hogy a nyáron Háfra Noémi érkezik balátlövőbe, ám egyértelmű, hogy az Amorim által hagyott űrt egy játékos aligha lesz képes betölteni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik