Női kézi NB I: elmarad az Érd–Győr mérkőzés

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.11.02. 16:51
Az Érd női kézilabdacsapatának egyik játékosa pozitív koronavírustesztet produkált, így elmarad a kedd 18 órára kiírt Győri Audi ETO elleni bajnoki mérkőzés – írja a győriek Facebook-oldala.



Illusztráció: erdarena.hu
Illusztráció: erdarena.hu


„Az Érd elleni mai idegenbeli találkozónk elmarad, mert a hazaiak egyik sportolója pozitív mintát adott a koronavírusteszten. A érdiek ennek tudatában – elsősorban csapatunk védelme érdekében – nem álltak ki a mérkőzésre” – írja a Győr Facebook-oldala.

A Magyar Kézilabda-Szövetség (MKSZ) szakmai és versenybizottsága dönt majd a mérkőzés sorsáról – a győriek honlapja szerint várhatóan 10–0-s gólkülönbséggel kapják meg a két pontot.

„Szeretném megköszönni az érdi sportegyesületnek és külön Fenyőházi Nagy Andrea ügyvezető asszonynak, hogy végül a ki nem állás mellett döntöttek. Azt gondolom, hogy a legmegfelelőbb, a fair play szellemiségét szem előtt tartó döntés született meg, tekintettel mindenekelőtt a játékosok egészségére, valamint klubunk sportszakmai céljaira. A fertőzött játékosnak jobbulást, az Érd csapatának pedig sok sikert kívánok a továbbiakban”nyilatkozta Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.

„Sajnos csapatunk egyik tagjának pozitív lett a koronavírustesztje, így elmarad a Győr elleni mai találkozónk, mert tekintettel a vendégegyüttes nemzetközi szereplésére nem vállaltuk a mérkőzést” – írja az Érd Facebook-oldala.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik