Női kézi BL: a metziek büszkék, és Győrbe sem veszíteni jönnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.10. 12:59
Senkit sem érhet meglepetésként, hogy a Győri Audi ETO-t vasárnap egy góllal legyőző francia Metz azzal a szándékkal érkezik a magyarországi visszavágóra, hogy kiharcolja a négyes döntőbe jutást a női kézilabda Bajnokok Ligájában.

„Őszintén szólva, ha a szezon elején azt mondja nekünk valaki, hogy egygólos előnnyel utazunk Győrbe, ahol a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutás lesz a tét... – érzékeltette Manu Mayonnade, a metziek vezetőedzője, hogy bár vezettek öt góllal is a második félidőben, azért a 32–31-es sikerre is büszkék. – Nincs miért keseregnünk, a meccs végén mindig az áll az eredményjelzőn, amit a játékunkkal kiérdemelünk.”a 32–31-es sikerre is büszkék. – Nincs miért keseregnünk, a meccs végén mindig az áll az eredményjelzőn, amit a játékunkkal kiérdemelünk.”

„Többé nincs bennünk kisebbségi komplexus – fogalmazott Grace Zaadi, az ETO előtt a Buducsnoszt Podgoricát és a Vardar Szkopjét is legyőző metziek csapatkapitánya. – Ízlelgetjük a sikert, hiszen mégiscsak a kétszeres Bajnokok Ligája-győztest múltuk felül, még ha van is bennem némi csalódottság, amiért nem tudtunk nagyobb előnyt kovácsolni.”

Ami pedig a visszavágót illeti: a metziek természetesen az előnyük megtartására készülnek.

„Elmúltak azok az idők, amikor a topcsapatok ellen az volt az első számú cél, hogy ne szenvedjünk nagy különbségű vereséget. Most már mi is nagy csapatként tekintünk magunkra, ezt a visszavágón az első pillanattól érzékeltetni akarjuk” – tette hozzá Zaadi.

A visszavágó április 15-én, szombaton 19 órakor kezdődik Győrben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik