Kézilabda: Lazarov a Veszprém helyett a Ciudad Realban folytathatja

Vágólapra másolva!
2010.06.23. 16:55
A zágrábi Sportske novosti értesülése szerint Kiril Lazarov nem a Metalurg Szkopje vagy éppen az MKB Veszprém, hanem a Ciudad Real játékosa lehet. Ennek ellentmondó szerb sajtóértesülések szerint viszont MarkoVujint eladja a Veszprém, és Lazarov érkezik a jobbátlövő posztra.

A spanyol bajnok Ciudad fantasztikus ajánlatott küldött a CO Zagrebhez. Ennek értelmében Kiril Lazarov leigazolása érdekében készek elengedni a horvát válogatott Petar Metlicicet, aki korábban a zágrábiak kívánságlistájának élén állt.

Némiképpen bonyolítja a helyzetet, hogy Lazarovnak egy-, Metlicicnak kétéves szerződése van mostani klubjánál. A CO Zagreb legfőbb baja Lazarovval az, hogy roppant magas a fizetése, emellett „nem tud védekezni". Ezzel szemben Metlicic a védekezésben is az egyik legjobb horvát játékos.

A CO Zagreb 200 ezer eurót kér Lazarovért, s a két klub próbál valamilyen megoldást találni. David Caballero, aki Petar Metlicic menedzsere a zágrábi lapnak elmondta:

„Még nincsen semmilyen megállapodás, csupán két különböző ajánlat, amely a két játékos cseréjére vonatkozik. Mindkét esetben a CO Zagreb kapna egy bizonyos térítést. Most Metlicicnek kell dönteni, hogy hajlandó-e átigazolni, vagy inkább marad".

„Nem áll szándékomban kommentálni a tárgyalásokat, de lehet, hogy már holnap sokkal világosabb lesz a helyzet. Mindent a menedzseremre bíztam" – mondta Petar Metlicic a zágrábi lapnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik