Férfi kézilabda: neves játékosokkal erősített a Veszprém ellenfele

HEKA LÁSZLÓHEKA LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2010.06.26. 17:10
Úgy tűnik, az MKB Veszprémmel azonos BL-csoportban szereplő dán Koldingban nincsenek anyagi gondok, hiszen a csapat három nemzetközi klasszist igazolt a napokban: Lars Christiansent, Lars Krogh Jeppesent és a szerb Ratko Nikolicsot.

A legendás balszélső, Lars Christiansen 14 év után elhagyta a német Flensburgot, és hazatért, ahogy honfitársa, a balátlövő Lars Krogh Jeppesen is, aki az utóbbi két évben a Bjerringbro-Silkeborg játékosa volt.

Az anyagi gondokkal küszködő Portland San Antonio soraiból a Koldinghoz igazolt a szerb beállós Ratko Nikolics is, aki az elmúlt hat évben (ebből ötöt a Portland SA soraiban) Spanyolországban játszott. A 33 éves Nikolics két évre szóló szerződést kött a dán klubbal, amely az idén ezüstérmes volt a bajnokságban, az új idényben viszont a bajnoki cím megszerzése a cél.

Nikolics pályafutása során játszott a Crvena zvezda, a Sintelon, a Fotex Veszprém és az Altea színeiben, a jugoszláv (szerb-montenegrói) válogatottal vb-bronzérmet nyert Egyiptomban (1999) és Franciaországban (2001) is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik