Férfi kézilabda: Császár Gábor Svájcon belül vált csapatot – hivatalos

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.12.14. 16:32
null
Császár Gábor (középen) Svájcon belül vált csapatot (Fotó: GC Amicitia Zürich/Facebook)
A Kadetten Schaffhausen férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Császár Gáborral közösen úgy döntött, nem hosszabbítja meg a magyar irányító 2021 nyarán lejáró szerződését. Ezzel egy időben a szintén svájci Amicitia Zürich bejelentette, hogy a 36 esztendős játékos hároméves szerződést kötött a klubbal, amelyhez a jelenleg is zajló idény lezárása után csatlakozik.

Császár Gábor 2015 februárjában csatlakozott a Kadetten Schaffhausenhez, 2021 nyarán lejáró szerződését pedig közös megegyezés alapján nem fogják meghosszabbítani, így a jelenleg is zajló idény végén távozik a klubtól.

A 36 esztendős magyar irányító Svájcon belül vált csapatot, az Amicitia Zürich beszámolója szerint hároméves szerződést kötött a klubbal, amelyhez 2021 nyarán csatlakozik.

A zürichi egylet elnöke, Philip Hohl úgy nyilatkozott, „világklasszis irányítót sikerült megszerezniük” és Császárral „még veszélyesebbek lesznek”.

„Nagyon várom ezt az új kihívást, és azt, hogy valami új dolog építésében vehetek részt” – fogalmazott a megállapodás aláírása után Császár Gábor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik