Bakó Botond két-három éven belül bajnoki érmet szeretne

S. J.S. J.
Vágólapra másolva!
2010.07.18. 21:41
null
Bakó Botond a következő idényben a négybe jutással lenne igazán elégedett (Fotó: Czagány Balázs)
Már tíz napja gyakorol a következő évadra a Csurgói KK férficsapata, amelynek edzője, Bakó Botond a következő évadban is minimum hatba várja együttesét, de akkor lenne igazán elégedett, ha négybe kerülne.
 A CSURGÓI KK KERETE, 2010–2011
 

Kapusok: Hudák Henrik, Pallag Péter, Nebojsa Nikolics

Jobbszélsők: Miss Zoltán, Munkácsi Máté

Jobbátlövők: Oláh Gábor

Beállósok: Józsa Máté, Darko Trivkovics, Antal Szabolcs, Szöllősi Szabolcs, Szabó Balázs

Irányítók: Frey Tamás, Kökény Tibor

Balátlövők: Darko Pavlovics, Dömös Tibor, Cifra Tibor

Balszélsők: Nagy Máté, Császár Ferenc

„Két lábon állunk a földön, nem kergetünk álmokat, tudjuk a helyünket a magyar bajnokságban. Hosszabb távon azonban nagyobb terveket szövünk. A következő évadban, amelyre keveset változtattunk a keretünkön, a hatba kerülés elvárható együttesünktől, ám én a négybe jutással lennék igazán elégedett. Ezt a célt azonban csak két vagy három év múlva tűzi maga elé célként a Csurgó" – mondta Bakó Botond, a bajnoki hatodik helyezett gárda három évre szerződtetett új edzője.

A debreceni női csapat kispadjáról érkező tréner szerint az idén elnyúló igazolási időszakban több honi férfi középcsapat is megerősödött (kivételként a kényszerűségből sok válogatottjától megváló Dunaferrt említette). Ezért Bakó szerint a négybe kerülésért versenybe lehet az FTC, a Balatonfüred, a PLER, a Tatabánya és némi szerencsével még a Csurgó is.

A Csurgó július 28-án két tesztmeccsel kezdi felkészülési mérkőzései sorát: délelőtt Dunaújvárosban, délután Balatonfüreden lép pályára.

BUDAY DÁNIELT PÓTOLHATJA DARKO PAVLOVICS

 Csurgón befejezte a sportolást, illetve távozott a klubból Buday Dániel (FTC), Madarász Péter (Nagyatádra tart), Gelley Dávid (?), Fodor Krisztián, Erdélyi Péter (a csapat ügyvezetője lett) és Kemény András (?). Újonca a kiegyensúlyozott anyagi és szakmai körülmények között készülő együttesnek Miss Zoltán (Dunaferr), Munkácsi Máté (PLER), Darko Trivkovics (Gyöngyös) és a Buday pótlására szerződtetett szerb Darko Pavlovics (Constanta), aki Békésen már játszott Bakó Botond keze alatt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik