Férfi kézi BL: Ez van, ezt kell elfogadnunk - Pastor

Vágólapra másolva!
2015.02.24. 13:44
Egyöntetű a vélemény a Mol-Pick Szegednél, hogy a csapat a lehető legnehezebb ellenfelet kapta a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolásán: a Rhein-Neckar Löwent.

Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged vezetőedzője: – „Ez van, ezt kell elfogadnunk, a lehető legerősebb ellenfelet kaptuk meg a legjobb tizenhat között. A két meccsre fontos lesz jól felkészülnünk, hiszen a Bundesligában a második helyen álló együttes ellen csatázunk. Fontos lesz az idegenbeli találkozó, mert a Löwen otthon igazán veszélyes. Ha jól játszunk, akkor a szegedi visszavágón a fantasztikus hangulatot teremtő szegedi szurkolókkal kiharcolhatjuk a továbbjutást.”Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged vezetőedzője: – „Ez van, ezt kell elfogadnunk, a lehető legerősebb ellenfelet kaptuk meg a legjobb tizenhat között. A két meccsre fontos lesz jól felkészülnünk, hiszen a Bundesligában a második helyen álló együttes ellen csatázunk. Fontos lesz az idegenbeli találkozó, mert a Löwen otthon igazán veszélyes. Ha jól játszunk, akkor a szegedi visszavágón a fantasztikus hangulatot teremtő szegedi szurkolókkal kiharcolhatjuk a továbbjutást.”

Marko Krivokapics, a Mol-Pick Szeged másodedzője: – „A lehetséges három rivális közül a legnehezebbet kaptuk. Nem vagyunk könnyű helyzetben, de a sportban nincs lehetetlen, így most már a magyar bajnoki rájátszás mellett a Löwenre készülünk. Szeretnénk továbbjutni, kemény és nehéz lesz, de mindent megpróbálunk.”

Vadkerti Attila, a Mol-Pick Szeged csapatkapitánya: – „Találkozik a bika és az oroszlán. Nem könnyű a helyzetünk, de a célunk a Löwen ellen is kiharcolni a továbbjutást. Egyelőre a magyar bajnoki meccsekre készülünk, szeretnénk újból jó formába lendülni, önbizalmat szerezni, mert a Löwen ellen ez nagyon fontos lesz. Láttuk, hogy otthonukban megverték a Veszprémet, viszont azt is láttuk, hogy a Vardar legyőzte őket. Ez is mutatja, hogy nekik is két arcuk van. Nagy kihívás lesz, de állunk elébe, a célunk, a tervünk nem változott, szeretnénk a nyolc közé jutni.”

Forrás: pickhandball.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik